Zabava

"Nisam mogla zamisliti da ćete je razumjeti" Nataša Bekvalac u Sarajevu pjevala svoju "najbolniju" pjesmu

Srbijanska pop pjevačica Nataša Bekvalac ove subote nastupala je u sarajevskom klubu Aqua, a tom prilikom publici je izvela i pjesmu "Mala leđa" koja za nju ima posebno značenje.

"Nisam mogla zamisliti da ćete je razumjeti" Nataša Bekvalac u Sarajevu pjevala svoju "najbolniju" pjesmu
FOTO: NATAŠA BEKVALAC/INSTAGRAM

Lijepa Novosađanka ovu pjesmu rijetko izvodi na nastupima, a napisala ju je Marina Tucaković 2010. godine za nju nakon što je Natašin bivši suprug doživio saobraćajnu nesreću.

Pjevačica nije krila da je ovaj period za nju bio posebno težak te je i dalje tako doživljava, a sinoć ju je otpjevala Sarajlijama. Podijelivši snimak dok pjeva upravo “Mala leđa”, Bekvalac je kazala kako se iznenadila kako su je primili.

Pročitajte još

– Nisam mogla ni zamisliti da ćete ovu pjesmu, koju sam samo za svoju dušu snimila, toliko voljeti i razumjeti. Hvala Sarajevo – poručila je Nataša.

Pjevačica je publici izvela svoje najveće hitove, a na sebi je imala crnu haljinu koja je imala jedan rukav te izreze na dekolteu i struku, kao i na nozi.

Svojevremeno je Nataša je ranije za Telegraf govorila o pjesmi “Mala leđa” i cijelom tom albumu.

– Konkretno ovu pjesmu je napisala Marina i napisala je nakon Danilove nesreće. Prosto cijeli taj album je bio takav kakav jeste. Ja sam uvijek muziku tako nekako i stvarala. Uvijek sam radila sa ljudima koji su moji jako bliski saradnici i prijatelji i koji ne mogu da se izuzmu iz mog života. Prosto ne mogu da pišu ko zna šta, a da se meni dešava najveći brodolom ikada – kazala je.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije