Zabava

"TREBA MI ODMOR NAKON SVADBE" Džajina kćerka nakon vjenčanja sa bratom Ane Ivanović otvorila dušu

Dragana Džajić Ivanović u prvom intervjuu nakon bajkovitog vjenčanja sa Milošem Ivanovićem, bratom teniserke Ane Ivanović, otkriva kako se osjeća nakon svadbe, priželjkuje li dječaka ili djevojčicu, ali i da li je bračni papir nešto promijenio.

"TREBA MI ODMOR NAKON SVADBE" Džajina kćerka nakon vjenčanja sa bratom Ane Ivanović otvorila dušu
FOTO: RAS SRBIJA

Mnogi su vjenčanje dizajnerke i nekadašnje manekenke, kćerke Dragana Džajića, Dragane Džajić, i brata Ane Ivanović, Miloša Ivanovića, unaprijed nazivali “svadbom godine”.

Tačno 250 zvanica je u jednom beogradskom elitnom hotelu uživalo do ranih jutarnjih časova, a porodice Džajić i Ivanović bile su domaćini brojnim prijateljima kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Dragana Džajić blistala je u dvije vjenčanice i dok je prvu sama kreirala, a haljina je imala šlep dugačak četiri metra, druga je bila nešto svedenija. Mlada nije skidala osmjeh sa lica, a otac Dragan Džajić i Branka Džajić bili su najponosniji te večeri.

S druge strane, Miloš Ivanović bio je odlično raspoložen i čitavo veče je igrao kako sa svojom emotivnom partnerkom, tako i sa trudnom sestrom Anom Ivanović.

Miroslav i Dragana Ivanović privukli su brojne poglede svojim elegantnim odevnim kombinacijama. Brojne poznate ličnosti uveličale su svojim prisustvom slavlje, a Čola, Merima Njegomir, Aleksandra Prijović, Saša Matić otpjevali su mladencima najveće hitove.

Dragana Džajić za Blic sumira prve utiske nakon svadbe.

Osjećaj je divan. Srećni smo i Miloš i ja, pa je bilo lako dožijveti na takav način i slavlje povodom toga. Zadovoljstvo je bilo to osjetiti i kod nama dragih ljudi – kaže Dragana Džajić.

Na pitanje da li je papir nešto promijenio u njihovom odnosu, Dragana Džajić kaže:

– Miloš i ja smo zajedno već neko vrijeme i povodom naše ljubavi željeli smo da upriličimo slavlje što smo s posebnim zadovoljstvom i uradili, a brak je tradicionalno logičan slijed. Inače, to nije izmijenilo ništa posebno.

Iako je u drugom stanju, Dragani nije bitno da li je beba muškog ili ženskog pola.

– Priželjkujem oduvijek da imam zdravu i srećnu porodicu. Rođena sam u takvoj, kao i Miloš, tako da je to ono što oboje želimo i nastojimo da to ostvarimo – kratko poručuje plavokosa ljepotica.

O medenom mjesecu još uvijek ne razmišljaju jer prvo žele da se odmore, a Džajina kćerka već priprema i novu kolekciju.

– Prvo želimo da se malo odmorimo, a putovanje ćemo smisliti na nekoj destinaciji koju do sada nismo posketili. Sačekacu da prođe ljeto i da ga provedemo u krugu prijatelja i porodice. Svakako planiram da nastavim sa svojim poslom i novom kolekcijom koju ću predstaviti krajem godine – kaže na kraju razgovora Dragana Džajić Ivanović.