Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRI BIVŠE NA ISTOM MJESTU Sloba Radanović u nezavidnoj situaciji, nije mu bilo lako

Zabava
Autor:

Foto: Predrag Dedijer/RAS Srbija

Sloba Radanović baš nema sreće kada su u pitanju pojavljivanja na javnim događajima. Gdje god da dođe, zatekne neku od bivših, ili bivšu suprugu Kiju Kockar, ili bivšu partnerku Lunu Đogani, budući da su obje javne ličnosti.

Nekako se čini da su susreti na javnim događajima njima nekako postali sasvim normalni. Nekada se pozdrave, a nekada i ne.

Ipak, nedavno se popularnom trouglu priključila još jedna djevojka za koju se dugo spekulisalo da je sa Slobom u vezi. Riječ je o pjevačici Rialdi Karahasanović, koja je bila veoma bliska sa Slobom, hvalili su se pred medijima, dolazila je na njegovu promociju pjesme, a onda tajac.

Nego, krenimo redom. Luna Đogani pjevala je te večeri na jednoj reviji.

S druge strane, na istom mjestu, samo nešto kasnije i to na istoj reviji su se pojavili Sloba i Kija.

Pjevač je kroz osmijeh okupljenima rekao da ne zna da je Luna pjevala nešto ranije te večeri. A onda, iste večeri, na reviju je stigla i Rialda i to sa širokim osmijehom na licu.

Ako je poznato da se Sloba i Luna nisu pozdravili, Sloba i Kija su seli jedno pored drugog dok je situacija bila veoma neprijatna, ostaje samo nepoznato da li su se Sloba i Rialda pozdravili.

Ni Rialda, ni Sloba nikada nisu potvrdili da su u vezi, a isticali su da su bliski.

– Mi smo jako bliski, ali smo prijatelji. Ljubimo se dok se kamere ne upale (smijeh) – rekla je Rialda kada se pojavila na promociji Slobine pjesme.

Ipak, kada su prekinuli odnos prije nekoliko mjeseci, Rialda je rekla:

– Prekinuli smo zato što, ne znam kako tačno da kažem. Ne volim ljude koji jedno rade, drugo misle, na treći način se ponašaju. Mi smo bili drugari i bili u istoj produkciji. Ne mislim loše o njemu, ali imao jako loš stav prema meni. Ja ne volim te nadmene stavove i to je seljačko ponašanje za moj ukus.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO