Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRPIO NESNOSNE BOLOVE Poznati pjevač Darko Lazič ponovo OPERISAN

Zabava
Autor:

Foto: Snežana Krstić/RAS Srbija

Darko Lazić vuče ozbiljne zdravstvene posljedice od kada je u oktobru 2018. godine doživio tešku saobraćajnu nesreću.

Zbog prekomjerne kilaže, pjevač ima poteškoće sa vještačkim kukom, koji mu je ugrađen nakon udesa.

Darko je odlučio da se podvrgne operaciji smanjivanja želuca kako bi regulisao kilograme, obzirom da je nekoliko puta govorio da ne može da se kontroliše kada je hrana u pitanju.

Kako beogradski mediji prenose, Lazić je prije nekoliko dana operisan u jednoj privatnoj klinici, jer više nije mogao da izdrži nesnosne bolove u kuku.

– Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpio jake bolove i trebalo bi da je već pušten na kućno liječenje, tako da će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend – kaže izvor za Skandal i objašnjava da je to blio jedino rješenje.

– Operacija želuca bila je jedino rješenje za njega. Njemu nijedna dijeta nije pomogla niti je on mogao da se potrudi da izgubi kilograme, a zbog posljedica povreda nije sposoban ni da se bavi sportom. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta. Zbog svega toga on je morao hitno da se operiše kako bi se njegovo zdravstveno stanje konačno dovelo u red. Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno – zaključio je izvor za pomenuti list.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO