Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRUDNICU RASTRGAO ČOPOR PASA Otišla u šetnju pa mužu poslala poruku koja LEDI KRV

Svijet
Autor:

Foto: Facebook

Trudnicu, koja je šetala šumom u Francuskoj, nasmrt su izujedali psi.

Elisu Pilarski (29), koja je bila u šestom mjesecu trudnoće, suprug je našao mrtvu i oblivenu krvlju u subotu poslije podne u šumi Rec, 88 kilometara sjeverno od Pariza.

Kako prenose mediji, Pilarski je šetala psa Kertisa kada je napadnuta. Obdukcijom je utvrđeno da je iskrvarila između 13 i 13.30 h pošto je izujedana po rukama, nogama i glavi.

Policija je uzela uzorke DNK grupe lovačkih pasa, koji su se u to vrijeme nalazili u šumi, kako bi ispitala da li su je oni napali.

Kako se saznaje, ona je djelimično izujedana i nakon što je već bila mrtva.

Uzorci DNK uzeti su i od žrtvinih pasa, uključujući i ljubimca koga je toga dana izvela u šetnju. Rezultati analize za sada nisu poznati.

Žena je pozvala supruga Elila dok je bila u šetnji i rekla da se plaši da će je napasti čopor pasa, prenjela je TVA Nuvel. On je odmah nakon razgovora krenuo sa pariskog aerodroma, gdje radi, a na lice mjesta je stigao 45 minuta kasnije i zatekao unakaženo suprugino tijelo.

Kako se navodi, on je pratio zavijanje psa Kertisa, koji je preživio napad, i tako našao ženu. Policija ne isključuje mogućnost da su je napali psi lutalice, ili možda čak i njen pas.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO