Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TU TI NIJE MJESTO, BIVŠA SI” Anu Sević brutalno prozvali zbog Darka Lazića, ona im nije OSTALA DUŽNA

Zabava
Autor:

Foto: S. Krstić, P. Dimitrijević/RAS Srbija

Ana Sević u utorak uveče prisustvovala je koncertu svog bivšeg supruga Darka Lazića, što je mnogima bilo čudno, zbog čega su je osudili na društvenim mrežama. Ipak, Ana je za “hejtere” imala dobar odgovor.

– Tipičan primer nesrećne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mjestu. Tvoja veza je pukla, logično da te to dotuklo. Zato si došla tu, gdje ti realno nije mjesto. Da si ostala u vezi ne bi tu ni bila. Hraniš svoj ego na pogrešnom mjestu. Samo si bivša – napisao je korisnik jedne društvene mreže.

Anu je ovaj komentar očigledno pogodio, pa je ona imala spreman odgovor.

– A tu bih bila i da imam drugog muža i troje djece sa njim, jer znate, djeca su najveće bogatstvo i ovaj osmijeh na licu moje kćerke koju sam dovela na koncert njenog tate nema cijenu. Ali vi nažalost to nikada nećete imati priliku ni shvatiti ni razumijeti jer ovako nešto može napisati samo neko pun mržnje kome fali ljubav sa svih strana. Želim vam je u ogromnim količinama.

Njen odgovor je dobio na desetine lajkova, a njeni obožavaoci su se u komentarima nadovezali i čestitali joj na dobrom odgovoru.

Podsjetimo, Ana je na koncert bivšeg muža došla sa njihovom kćerkom Lorenom, sjedile su u prvom redu, a posebno emotivan trenutak uslijedio je kada je Darko izveo nasljednicu na binu i zapjevao joj. Sevićeva u tom trenutku nije mogla da zadrži suze, što nije prošlo neopaženo, a prije koncerta istakla je da je Darku velika podrška.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO