Sudbine

TUŽNIH 13 GODINA Pjevač anđeoskog glasa prerano nas je napustio, o detaljima njegovog života i danas se priča

Prije 13 godina svi iz regiona su zanijemili pred vješću da je tragično nastradao makedonski pjevač Toše Proeski.

TUŽNIH 13 GODINA Pjevač anđeoskog glasa prerano nas je napustio, o detaljima njegovog života i danas se priča
FOTO: HIT RECORDS OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Detalji o životu čovjeka anđeoskog glasa ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine. Njihova veza trajla je do početka 2002, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. ponovo su se pomirili, pa prekidali… Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvijek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte… Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.

A kada je telohranitelj Tošeta Proeskog, Ico Panajotović rekao da postoji jedna djevojka koju je naviše volio i koja i dan-danas ide na njegov grob, kojoj je posvetio najviše pjesama, sa kojom je svugdje išao i za koju su svi znali, svi su u njoj prepoznali Blagicu, djevojku iz mjesta Negotino u Makedoniji.

Iako je Adrijana Budimir bila posljednja Tošetova djevojka za koju je javnost znala, njemu bliske osobe tvrde da je njegova prava ljubav Blagica.

Ona, pak nikada nije željela da govori o Tošetu, a najteže dane provodila je uz njegovu majku Dominiku.

– Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali ni jednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek – rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

Tada je otkrila da je napustila manekenstvo i da se ozbiljno bavi studiranjem, piše Blic žena.

Fakultet je završila, a danas je majka i ima svoju porodicu.