Zabava

Tviteraši podivljali kao tinejdžeri: Gledaoci se postidjeli zbog odgovora u Slagalici (FOTO)

Omiljeni porodični kviz Slagalica po ko zna koij put dominira na društvenim mrežama, ali ovoga puta u centru pažnje nisu bili takmičari - već igra koja je mnoge "odvela" u potpuno pogrešnom smjeru.

Tviteraši podivljali kao tinejdžeri: Gledaoci se postidjeli zbog odgovora u Slagalici (FOTO)
FOTO: YOUTUBE/RTS SLAGALICA - ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE

Iako je mnogima promakao detalj u igri Korak po korak, Tviter je uvijek tu da skrene pažnju na neprijatne situacije u kvizu, jer čisto sumnjamo da je ovo bila puka slučajnost, prenosi Blic.

Naime, u trećoj igri , prvi korak je bio ima veze s muškarcima, dok je drugi bio ima veze s padanjem. Mnogi su se kraj malih ekrana postidjeli, a nekima je vjerovatno i zaigrao brk, ali su takmičari ostali profesionalni do kraja.

Možda su takmičari ostali prisebni, ali Tviter nije. Odmah su krenule različite insinuacije šta bi moglo biti potencijalno rješenje. Pa, ako vas zanima, rješenje je – Mars. Jer su naredni koraci polja u Rimu i Parizu, kao i domaći dens bend Mars Venus, i četvrtu planetu sunčevog sistema.

– Odma’ sam pogodila!

– Vrlo neprijatno bilo za gledanje.

– Da nije premijer Austrije – bili su neki od komentara šaljivih tviteraša.

Slagalica je ponovo dobila svojih pet minuta slave, i ne sumnjamo da će biti još bisera iz kviza koji decenijama upotpunjuje večernje sate mnogim porodicama. Ruku na srce, nerijetko se desi da jedan lapsus obilježi čitavu epizodu, ali i to je postao jedan od zaštitnih znakova Slagalice.

Prihvati notifikacije