Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

U AKCIJI “MADAGASKAR” PRIVEDEN HOLANĐANIN Razbijen lanac proizvodnje droge

Hronika
Autor:

Foto: Srna

Kornelis Marinus van Velzen, rođen u Lindenu u Holandiji priveden je u prostorije Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske u Banjaluci, potvrdila je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP Srpske Mirna Miljanović.

Miljanovićeva je ranije danas izjavila Srni da policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske u saradnji sa Policijom Holandije sprovode međunarodnu akciju kodnog naziva “Madagaskar” koja je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

– U realizaciji aktivnosti učestvuju i pripadnici Sipe, a akcija se vrši pod nadzorom Tužilaštva BiH – naglasila je Miljanovićeva.

Ona je navela da su u toku su pretresi na pet lokacija (kuće i firme) na području BiH, a da je jedno lice lišeno slobode.

Miljanovićeva je rekla da su u toku i pretresi na 15 lokacija u Holandiji.

Ona je navela da je prilikom pretresa pronađeno više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO