Kultura

U januaru mu se izgubio svaki trag: Pronađeni ljudski ostaci na mjestu gdje je nestao poznati glumac

Britanski glumac Džulijan Sends nestao je u januaru tokom planinarenja u Kaliforniji.

Glumac Džulijan Sends
FOTO: TYTUS ZMIJEWSKI/EPA

Njegov nestanak prijavljen je 13. januara, a glumac je posljednji put viđen u planinskom lancu San Gabrijel koji se nalazi sjeverno od Los Anđelesa, a kako se pretpostavljalo, on je bio u pokretu 48 sati nakon prijave nestanka, budući da se mijenjala lokacija njegovog mobilnog telefona.

Pretraga terena je u jednom trenutku, kako je prenosila tamošnja policija, morala da bude odložena, zbog nepovoljnih vremenskih uslova.

– Od tada nije bilo novih informacija ili informacija svjedoka o tome gdje se on nalazi – rekla je Glorija Uerta iz kancelarije šerifa San Bernardina za BBC.

Pročitajte još

Takođe, rekli su da je ova planina veoma opasna i da čak i iskusni planinari doživljavaju nesreće.

Glumčev automobil je pronađen kasnije u blizini mjesta na kom je posljednji put viđen, a sada su se pojavile neke nove informacije.

Naime, u blizini mjesta Maunt Baldi u Kaliforniji izletnici su pronašli ljudske ostatke i o tome odmah obavjestili šerifa okruga San Bernardino, saopšteno je iz šerifovog kabineta, piše „The Guardian“.

Za sada nije poznato da li je riječ o poznatom glumcu. Sends je poznat po ulogama u seriji „24“ i filmovima „Soba s pogledom“, „Vorlok“ i „Goli ručak“.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije