Zabava

"U NEKIM STVARIMA JE PRESTROG" Kćerka Goce Tržan prvi put o odnosu sa očuhom Rašom

Kćerka Goce Tržan, Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, otkrila je kakav je njen odnos sa pjevačicinim partnerom Radomirom Rašom Novakovićem.

"U NEKIM STVARIMA JE PRESTROG" Kćerka Goce Tržan prvi put o odnosu sa očuhom Rašom
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Nemam neki osjećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno – rekla je u emisiji “Moj savršeni brak”, pa dodala:

– U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretjera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvijek u svakom trenutku, ja volim da provodim vrijeme sa njima i kao svaka normalna porodica smo.

Podsjetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju kćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

– Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim – kazala je Goca, piše Blic.