Politika

U PDP ZADOVOLJNI RADOM NOVOG GRADONAČELNIKA "Stanivuković pokazao da se grad može voditi i na drugačiji način"

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović smatra da je velika narodna pobjeda i izborna volja da gradonačelnik Banjaluke bude Draško Stanivuković , te da je to od ogromnog značaja ne samo za Banjaluku, nego za čitavu Republiku Srpsku. Borenović je ovo izjavio danas nakon održane sjednice proširenog Kolegijuma PDP-a.

U PDP ZADOVOLJNI RADOM NOVOG GRADONAČELNIKA "Stanivuković pokazao da se grad može voditi i na drugačiji način"
FOTO: PDP

Kao Partija demokratskog progresa pružamo punu podršku gradonačelniku Stanivukoviću da implementira sve dobre ideje, projekte i programe kako bi Banjaluka bila bolja, ljepša, modrnija i primjer kako i čitava Republika Srpska može biti takva, nakon svih izazova sa kojima se suočavamo – rekao je Borenović.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

Borenović je istakao zadovoljstvo prvim sedmicama rada gradonačelnika Stanivukovića, koji je, kako kaže, pokazao da se može na drugačiji način voditi grad i pokazati da građani mogu očekivati bolje rezultate nego ranije.

– Prije svega, tu mislim na transparentnost u radu, objavljivanje svih podataka koji su od javnog interesa, borbu protiv korupcije i vrednovanje stručnosti. Posebno nas raduje što se pokazalo da je naš Program obnove Republike Srpske, na kojem smo zajedno u PDP-u radili, ima svoje uporište i u rješavanju problema građana Banjaluke, odnosno lokalnih zajednica – istakao je Borenović.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kaže da osvojeni mandat znači pozitivne promjene.

– Svjesni smo velikih očekivanja građana, ali i naša očekivanja od nas samih su ogromna. Naš mandat nije puko vršenje vlasti kao svih prethodnih godina, nego donošenje pozitivnih promjena – rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka.

Stanivuković je istakao da dosadanji koraci, ali i planirani projekti predstavljaju novi model ponašanja u političkom životu Banjaluke i Republike Srpske, što uključuje i grad bez podjela na podobne i nepodobne, a što će se posebno pokazati u narednom periodu.

Prihvati notifikacije