Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“U POGREŠNO VRIJEME NA POGREŠNOM MJESTU” Ljepotica o detaljima hapšenja škaljaraca

Hronika
Autor:

Foto: Facebook

Vanja Hadžović, bivša potpredsjednica omladine SPS u Zemunu i nekadašnja savjetnica u Ministarstvu spoljnih poslova, potvrdila je za Kurir da ju je policija legitimisala prilikom hapšenja četvorice muškaraca, navodno bliskih škaljarskom klanu, ali tvrdi da privedene ne poznaje odranije.

Prema njenim riječima, dala je izjavu policiji i objasnila da se našla “u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu”.

– Tačno je da sam bila prisutna tokom hapšenja četvorice muškaraca. Nesrećnim spletom okolnosti sam se našla u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Te ljude nisam poznavala, upoznala sam ih te večeri, jer me drugarica pozvala da odemo na piće zajedno –  rekla je Hadžovićeva.

Podsjetimo, u hotelu “Kraun plaza” 7. februara policija je u spektakularnoj akciji uhapsila trojicu crnogorskih državljana Nemanju Mišurovića (36), Miljana Milića (27) i Bajana Ajkovića (35), kao i Sinišu Kačavendu (42) iz Banjaluke. Tokom pretresa na krovu hotela pronađen je pištolj, za koji se sumnja da je pripadao privedenima.

– Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana. Istražitelji provjeravaju da li su planirali likvidaciju – dodaje izvor.

Kako je Kurir pisao, 7. februara uveče policija je u hotelskoj sobi legitimisala i “državnu starletu”, kako su mediji prozvali Vanju Hadžović, ali ona nije privedena sa osumnjičenima.

Podsjetimo, Vanja Hadžović dospjela je u žižu javnosti 2013. godine, kada je bila zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova. Diplomirala je na Megatrendu, a interesovanje medija izazvala je nizom golišavih fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama.

(Blic, Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO