Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NOVI DETALJI HORORA U RESTORANU Iza brutalnog ubistva škaljaraca u Atini stoji PAKLENA OSVETA

Hronika
Autor:

Foto: Star.gr/ Youtube screenshot

Vođa “škaljarskog klana” Igor Dedović (43) i jedan od njegovih najbližih saradnika Stevan Stamatović (43) likvidirani su u restoranu u Atini naočigled svoje maloljetne djece i supruga, u znak odmazde za ubistvo Marka Vukovića (41), koji je kum vođe suparničkog “kavačkog klana” Radoja Zvicera, sumnjaju istražioci.

Vuković je ubijen u petak ispred škole na Bežanijskoj kosi u Beogradu, dok mu je na zadnjem sjedištu BMW sjedilo troje djece. Po istom scenariju, pred djecom i u identično vreme, u 18.30, ubijeni su i Dedović i Stamatović.

Sumnja se da su “kavčani” pratili Dedovićevu i Stamatovićevu suprugu do Atine, ali da su donjeli odluku da se likvidacija desi baš kobne večeri, u prisustvu porodica, pošto je u Beogradu pred djecom ubijen Vuković.

Podsetimo, četvorica napadača mirno su ušetala u restoran. Dvojica su odmah prišla stolu za kojim su sjedeli “škaljarci” i iz blizine ispalila 25 hitaca u glavu Dedoviću i Stamatoviću, dok su druga dvojica motrila na goste.

U pucnjavi je ranjena i Stamatovićeva supruga Mileva. Grčki mediji prenjeli su da je večera tokom koje su ubijeni “škaljarci” bila oproštajna, jer je trebalo da se supruge s djecom narednog dana vrate u Crnu Goru.

(Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO