Hronika

U selu Zlot vlada muk: Sahranjen brat UBICE DANKE ILIĆ (2), otac i brat nisu bili prisutni

Uprkos svakodnevnim naporima pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova tijelo ubijene Danke Ilić (2) iz Banjskog Polja, kod Bora, nije pronađeno ni poslije sedmog dana potrage.

U selu Zlot vlada muk: Sahranjen brat UBICE DANKE ILIĆ (2), otac i brat nisu bili prisutni
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/ZORAN ILIĆ/RINGIER

Juče je sahranjen Dalibor, brat ubice Dejana Dragijevića, koji je preminuo u policijskoj stanici nakon što je priveden zbog sumnje da je bratu pomogao da premjesti tijelo djevojčice.

Na sahranu mu nisu došli ni otac Rade, koji se u pritvoru nalazi zbog sumnje da je bio saučesnik, ni brat Dejan, glavni osumnjičeni, koji radi u JKP „Vodovod“, koji je priznao ubistvo.

Pročitajte još

Potraga za tijelom djevojčice Danke Ilić (2) iz Bora traje već danima, a kako Blic saznaje, sada se proveravaju svi šahtovi i rezervoari koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i vještački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP “Vodovod” i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

U selu Zlot zavladala je sablasna tišina, a mještani su se pozatvarali u kuće. Od 26. marta, kada je nestala Danka Ilić, a i kasnije kada se saznalo da je svirepo ubijena, Borom i okolnim selima vlada muk. Zbog toga, diskoteke u Boru su za vikend bile zatvorene, a i građani su otkazivali privatne proslave u znak solidarnosti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu