Hronika

"U šoku smo, uvijek je bio fin" Komšije mladića koji je ubio majku u nevjerici (FOTO)

U šoku smo. Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo,  Takogovori komšinica nakon ubistva njene sugrađanke i komšinice D. Marić (61) koje se dogodilo u njihovoj zgradi na Voždovcu u Ulici vojvode Stepe, a za koje je osumnjičen Đ. Marić (26), inače sin nastradale žene.

"U šoku smo, uvijek je bio fin" Komšije mladića koji je ubio majku u nevjerici (FOTO)
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RINGIER

Kako komšije dalje objašnjavaju, Đ. Marić se bavi muzikom i stalno trenira, te da su ga u poslednje vrijeme često viđali u društvu jedne djevojke, ali da, kako kažu, više od toga ne znaju i da su za ovu tragičnu vijest većinom saznali iz medija.

– Bio je dobar i izgledao je sasvim normalno. Znao je da ostavi lijep bakšiš. Nikada nije pravio probleme, a da smo mi za to čule. Jednostavno, nije privlačio mnogo pažnje i bio je uvijek fin – kažu za Blic zaposlene u obližnjem kafiću za mladića osumnjičenog za ubistvo majke.

Pročitajte još

Podsjetimo, Đ. Marić (26) uhapšen je jutros nakon što je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini došao noćas oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu.

Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.

FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RINGIER
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RINGIER

Njegova sestra D. M. je prije nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni vidio. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RINGIER
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RINGIER

I djevojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u poslednje vrijeme čudno ponašao, te je samo dan prije hapšenja izazvao incident u Ruveltovoj ulici kada je iz čista mira nasrnuo na nepoznatu djevojku na motoru i oborio je, te je, nakon što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije