Hronika

"U stanju sam ubiti ako mi djeca budu oduzeta" Muškarcu (48) određen pritvor zbog prijetnji sudiji

Muškarcu D.D. (48) određen je pritvor do 30 dana, zbog prijetnji sudiji, kada je izjavio da je "u stanju da ubije, ako mu djeca budu oduzeta"!

pritvor
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Na osnovu prijedloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog sumnje da je učinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, prema osumnjičenom D.D. (48) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu učiniti krivično djelo kojim prijeti.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je u prostorijama Centra za socijalni rad u Smederevu, gdje se održavalo ročište za prinudno izvršenje mjere oduzimanja djece, osumnjičeni je, u prisustvu petoro radnika Centra i više policijskih službenika koji su u skladu sa zakonom pružali asistenciju prilikom održavanja ročišta, postupajućem sudiji uputio prijetnje izjavljujući da će biti u stanju da ubije ako mu djeca budu oduzeta.

Po nalogu tužilaštva je prema osumnjičenom je najprije određeno zadržavanje, a potom je predloženo i određivanje pritvora, piše Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije