Kultura

U toku pregovori o nastavku serije "Čista hemija"

Planetarno popularna serija “Čista hemija” (Breaking Bad) mogla bi da dobije još jedan nastavak. Volter Mlađi bi mogao da postane novi gangster iz Albukerkija.

U toku pregovori o nastavku serije "Čista hemija"
FOTO: NETFLIX/SCREENSHOT YOUTUBE

Ovo je takva serija, da bi se i tvorci “Igre prestola” posramili, kažu kritičari. Ona je, po mišljenju i kritičara i publike, jedna od najboljih dramskih serija u istoriji televizije. U prilog tome govori i uspjeh takozvanih spinofa, odnosno, sadržaja temeljenih na likovima i događajima iz serije “Čista hemija”.

Postoji vjerovatnoća da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal “Čiste hemije”, s Hajnsenbergovim sinom u glavnoj ulozi. Kao što je vernim ljubiteljima serije poznato, sina glavnog lika, Voltera Mlađeg igrao je 27-godišnji Ar Džej Mit. Glumac je nedavno izjavio da je spreman za svoju seriju, gdje će njegov lik nastaviti očevo nasljeđe i sam postati gangster.

On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sistemu vrijednosti u cilju zaštite svoje porodice. Voljeo bih da vidim svog lika u ulozi gangstera – kaže Mit.

(B92)