Hronika

UBIO SE U HOTELU I OSTAVIO TRUDNU VJERENICU Kobnoj noći u Leskovcu prethodila SVAĐA ZBOG NOVCA

Mladoženja Goran S. (39), iz sela Negosavlje u Medveđi, koji se ubio u jednom hotelu u Leskovcu 3. avgusta, ostavio je trudnu vjerenicu.

UBIO SE U HOTELU I OSTAVIO TRUDNU VJERENICU Kobnoj noći u Leskovcu prethodila SVAĐA ZBOG NOVCA
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Ovo kažu Goranove komšije iz Negosavlja, a to je i sama njegova vjerenica rekla policiji tokom istrage.

Šta je Gorana, nekoliko dana pred stupanje u brak, a zbog čega je i došao iz Beograda u rodno Negosavlje, natjeralo da digne ruku na sebe, niko još ne može da dokuči, prenosi Blic.

– Sa tom djevojkom, sa kojom je trebalo da se vjenča, bio je u vezi godinu dana. Tek nakon sahrane se pročulo da je trudna. Došli su ovdje zajedno, dogovorili skromno veselje u jednom restoranu, čije je rukovodstvo pristalo bez obzira na koronu da se organizuje, riješio da prespava u hotelu, pa da se vrate u Beograd – priča za Telegraf Goranova komšinica iz sela.

Prema njenim riječima, Goran je završio Vojnu školu, i bio je najbolji učenik. Živio je i radio u Beogradu, odakle mu je, takođe, vjerenica.

– Ona je policiji ispričala kako su tog dana išli da kupuju zlato za nju. Navela je samo i da je u jednom momentu jedan član najbliže porodice pitao Gorana “gdje su mu bile godine dosad? Priča se da su se posvađali oko novca, to niko ne zna, ali jeste prijek čovjek – kaže ona.

Kobne večeri, da podsjetimo, Goran je poslao vjerenicu do automobila na parkingu hotela u kojem su odseli da mu donese nešto što je zaboravio. Kada se ona vratila, zatekla ga je u mrtvog u tuš kabini hotelske sobe, tačnije obešenog.

Kada je došla Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

On je odmah sutradan sahranjen u rodnom Negosavlju.