Hronika

Uhapšena dva muškarca iz Laktaša: Fotografijama i snimcima ucjenjivali bivše djevojke

Dvije osobe uhapšene su u Laktašima zbog sumnje da su ucjenjivali bivše djevojke sa kojima su htjeli obnoviti emotivne veze.

Uhapšena dva muškarca iz Laktaša: Fotografijama i snimcima ucjenjivali bivše djevojke
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

U PU Banjaluka su rekli da se  D.R. (37)  sumnjiči da je krivično djelo počinio  na način da je u određenom vremenskom periodu do  23. novembra putem poruka ucjenjivao bivšu djevojku sa kojom je bio u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu.

Pročitajte još

– Zatim se R.Z. sumnjiči da je krivično djelo počinio tako što je u određenom vremenskom periodu do 29.. novembra takođe putem poruka ucjenjivao bivšu djevojku sa kojom je bio u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu – rekli su u PU Banjaluka.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostave izvještaji o počinjenim krivičnim djelima.

Prihvati notifikacije