Svijet

 Uhapšen muškarac (30) koji je OTEO I SILOVAO ženu: Uspjela da pobjegne iz kuće u kojoj je bila zarobljena

Policija u Tivtu uhapsila je E.S. (30) koji se sumnjiči za protivpravno lišavanje slobode i silovanje jedne ženske osobe.

 Uhapšen muškarac (30) koji je OTEO I SILOVAO ženu: Uspjela da pobjegne iz kuće u kojoj je bila zarobljena
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Iz Uprave policije Crne Gore saopšteno je da je 10. februara u tivatsku policiju došla oštećena koja je prijavila nasilne povrede.

Pregledana u bolnici u Kotoru

– Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje ljekarske pomoći. Radom na ovom predmetu policija je došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mjestu Dobrota u Kotoru, protivpravno uhapšena, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gdje je nad njom izvršeno krivično djelo silovanje. Ona je narednog dana uspjela da se oslobodi i pobjegne iz pomenutog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaju – navedeno je u saopštenju.

Pročitajte još

Iz Uprave policije su naveli da je ona nakon ljekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana na ukazivanje dalje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede, piše Avaz.

Određeno mu zadržavanje

Službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i uhapsili E.S. (30) koji se sumnjiči da je silovao ženu. Njemu je nakon privođenja postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata – navode iz policije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu