Hronika

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ HADŽIĆA Banjalučka policija otkrila ko je prijetio Miloradu Kojiću

Banjalučka policija efikasnim radom rasvijetlila je prijetnje koje ranije preko Fejsbuka dobio direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić, te je uhapsila Samira Gadžu (45) iz Hadžića, saznaje Srpskainfo.

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ HADŽIĆA Banjalučka policija otkrila ko je prijetio Miloradu Kojiću
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJA

Kako smo ranije objavili, Kojić ja ne Fejsbuku dobio poruku: “Džukelo četnička bićeš ubijen, Alahom ti se kunem”. On je prijetnje odmah prijavio policiji.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da su juče preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali i lišili S.G. iz Hadžića, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Pročitajte još

– Policijskoj upravi Banjaluka, 28. januara, od strane oštećenog prijavljeno je, da je putem društvene mreže „Fejsbuk “ od strane nepoznate osobe, dobio poruke sa prijetnjama po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj ugoženosti – rekla je Mučibabićeva.

Od S.G. oduzet je mobilni telefon, za koji postoje osnovi sumnje da je korišten prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se protiv lica S.G. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

Prihvati notifikacije