Hronika

UHAPŠENI NESAVJESNI GRAĐANI Vozili pijani u vrijeme policijskog časa

Na području Prnjavora policija je sinoć uhapsila tri pijana vozača koja su istovremeno prekršila i policijski čas, rečeno je za Srpskainfo u Policijskoj upravi Banjaluka.

UHAPŠENI NESAVJESNI GRAĐANI Vozili pijani u vrijeme policijskog časa
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Portparol ove Uprave Danijela Mučibabić je rekla da je policija prvo  oko 21.35 časova u Ulici Branka Ćopića u Prnjavoru zaustavila vozilo kojim je upravljao D. M. i tuvrđeno je da je imao 1,93 promila alkohola u krvi.

-Zatim je oko 22.05 čaosva u Ulici Alekse Matića kontrolisan M.P. i utvrđeno je da je imao 1,55 promila lakohola u krvi. Isto veče oko 23 časa u Ulici Magistralni put zaustavljen je i kontrolisan I. D. i kod njega je izmjereno 2,36 promila alkohola u krvi pojasnila je Mučibabićeva.

Ona je dodala da je u protekla na 24 časa na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka, zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u vremenu 20 do 05, časova, sankcionisano je 16 osoba.

Prihvati notifikacije