Hronika

UHAPŠENI RADNICI OBEZBJEĐENJA Brutalno prebili Beograđanku i njenog muža u kafani

S. D. (39) koja živi u Beogradu i njenog supruga, kako tvrdi, brutalno je pretuklo obezbjeđenje jedne beogradske kafane, a kako je "Blic" ranije pisao, njoj su u Urgentnom centru, ali i u jednoj privatnoj klinici konstatovane brojne povrede.

pretučena djevojka
FOTO: SCREENSHOT

Tim povodom oglasilo se Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu.

– U zajedničkoj akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PS Novi Beograd, otkriven je identitet osoba koja su dana 25.05.2024. godine u jednoj beogradskoj kafani u saizvršilaštvu izvršili krivično djelo Teška tjelesna povreda na štetu oštećene S.D. i krivično djelo Laka tjelesna povreda na štetu oštećenog A.D – navodi se u saopštenju.

Pročitajte još

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd donijeli su riješenje o zadržavanju okrivljenih N.B. (51) i A.G. (52) koje su oštećeni prepoznali kao izvršioce krivičnih djela, a javni tužilac će dana 30.05.2024. godine okrivljene saslušati na sve navode krivične prijave – naveli su u saopštenju.

Podsjećamo, S.D. (39) je u ispovesti za “Blic” juče ispričala da je u provod izašla sa drugaricom. Pred kraj žurke, kako je ispričala, došao je njen muž, inače MMA borac, kojeg je ona zamolila da je otprati do toaleta. U tom trenutku, kada su bili kod izlaza, nju je s leđa udarilo obezbjeđenje.

Ubrzo je uslijedila reakcija njenog supruga, nakon čega su ih radnici obezbjeđenja, kako je ispričala, “ugurali u čekaonicu” gdje su ih udarali po glavi, rukama i nogama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu