Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UMALO SE UDALA ZA DRUGOG Zgodna atletičarka sad ljubi NJEGA i jedna rečenica vraća vjeru u ljubav

Zabava
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Najpoznatija srpska atletičarka Ivana Španović već nekoliko mjeseci uživa u vezi sa fitnes trenerom Markom Vuletom, koji joj je vratio osmjeh na lice nakon kraha desetogodišnje veze sa bivšim partnerom.

Ivana i Marko ne kriju svoju ljubav, a svaki slobodan trenutak koriste za zajednička putovanja. Koliko je srećna i zaljubljena Ivana pokazuje i tako što nerijetko dijeli zajedničke fotografije sa Markom, a uz posljednju koju je objavila napisala je i emotivnu poruku, piše Blic.

– Čim sam te ugledala znala sam da će se dogoditi velika avantura – riječi su koje je sportistkinja uputila svom momku.

Vijest o vezi sa Markom osvanula je u medijima u decembru 2019, a tri mjeseca ranije, u septembru iste godine, Ivana je priznala da je raskinula sa vjerenikom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je u ljubavi bila 10 godina.

Ljubavna priča Ivane i njenog bivšeg vjerenika počela je u Zrenjaninu nakon završenih Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. Sreli su se u gradu, a Ivana je bila ta koja je odlučila da započnu vezu i to samo jednom SMS porukom.

– Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučim da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo – ispričala je Španovićeva jednom prilikom i dodala da tada Vlada nije znao ko je “mala iz kluba”, jer je Ivana sutradan njemu poslala poruku da se ponovo sretnu.

Nakon godinu dana zabavljanja počeli su da žive zajedno, a poslije pet godina veze su se vjerili.

– Vlada i ja dugo se zabavljamo pa je vjeridba bio logičan slijed događaja. On je stariji od mene šest godina, a zrelost koju oboje stičemo vremenom postala je nešto zbog čega ga sve više poštujem i volim. Predan je poslu kojim se bavi, veoma je ambiciozan i razumije sve ono što mene, kao uspješnog sportistu, prati. Uživamo u svemu što dijelimo i stvaramo, pa smo htjeli na neki način još više da učvrstimo našu vezu. Ne žurimo s tim, ali naše vjenčanje biće intimno. Imam mnogo ideja, ali neke detalje ipak ostavljamo samo za nas. Sigurno je da dobrog raspoloženja uz drage ljude neće manjkati – ispričala je Ivana 2018. za domaće medije.

Ipak, umjesto vjenčanja uslijedio je krah veze.

Krajem 2019. Španovićeva je potvrdila da je upovila u novu romansu sa Markom.

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lijepa stvar koja je obilježila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz svijeta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je Ivana tada za Srpski telegraf.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO