Zabava

UNIŠTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA Željela je da bude savršena, ali se ubrzo POKAJALA

Dalila Dragojević za deset godina otkako se pojavila na javnoj sceni kao starleta, mnogo se promijenila, ali i dalje nije zadovoljna svojim izgledom.

UNIŠTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA Željela je da bude savršena, ali se ubrzo POKAJALA
FOTO: NEMANJA JOVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Rijaliti učesnica imala je brojne plastične operacije, pomoću kojih je željela da napravi lice savršenim, mada u tome nije uspjela.

Ona je imala zamisao da njen nos bude dosta manji od onog kakav joj je priroda podarila, da usne budu punije, a jagodice jedre i osvježene. Iako joj je plastični hirurg govorio da mora da bude pažljiva i umjerena u onome što radi, Dalila ga nije slušala, već je tjerala po svome – kaže izvor blizak učesnici rijalitija i dodaje:

– Operacije su odrađene kako je ona tražila, ništa manje od količine kubika koje je zacrtala. Neko vrijeme je bila pod otocima, pa nije imala utisak kako sve izgleda, ali kada su otoci spali, Dalila je stala pred ogledalo i bukvalno vrisnula od muke. Rekla je: “Uništila sam se operacijama. Izgledam kao otekla majmunica”. Ugledala je ogromne naduvene usne, nos koji nije očekivala i jagodice koje su njenu glavu učinile ogromnom. Plakala je na sav glas, malo je falilo da povrijedi samu sebe jer su rane od operacije bile svježe. Nedjeljama nije nigdje izlazila, bila je u depresiji jer je znala da nazad nema, posebno kada je nos u pitanju. Dejan je sve vrijeme bio uz nju i tješio je. Uz njega je jedva preživjela užas koji su operacije učinile od njenog lica, ali sada je sve to malo leglo na svoje – ističe izvor.

(Expresstabloid)