Magazin

URNEBESNO Pas ugledao sebe sa filterom na telefonu, pa se zaprepastio (VIDEO)

Korišćenje filtera na raznim aplikacijama je opšteprihvaćena stvar. Da nam oni u potpunosti mijenjaju lični opis, dokazuje još jedan primjer u kome je ovog puta žrtva filtera ni manje ni više nego jedan pas.

Pas i beba
FOTO: VOXIUK/TIKTOK/SCREENSHOT

Video sa više od devet miliona pregleda, postao je hit na društvenoj mreži TikTok zbog reakcije psa i bebe na ono što je filter učinio psu.

Naime, na snimku koji je prikupo simpatije mnogih, vidi se kako je filter skroz promijenio izgled lica psa, izobličio ga i uvećao mu oči tako da su izgledale ogromno.

Pročitajte još

Pas i beba su se bojažljivo približili telefonu, želeći da se uvjere ko je na ekranu, međutim, uvidjevši čudno lice, pas je, vidno uplašen počeo usporenim tempom da se udaljava, što je izazvalo najveće simpatije.

– Pas je bio u šoku – napisala je vlasnica u opisu videa, a nedugo zatim počeli su se nizati šaljivi komentari, prenosi Blic.

“Čak je i beba u fazonu – Vidiš li što i ja?”, “Način na koji se pas povukao je urnebesan” “Filter izgleda kao da je to stvarno njegovo lice jer ima iznenađenu reakciju”, glasili su komentari.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije