Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UROŠ JE HEROJ ULICE Kada vidite šta je uradio APLAUDIRAĆETE I NJEMU (FOTO)

Društvo
Autor:

Foto: Užice oglasna tabla/Privatna arhiva

Prvi dani nakon ukidanja vanrednog stanja na teritoriji Srbije nisu donijeli sjajne slike sa ulica gradova.

U želji da nadoknade propušteno, pojedinci su iza sebe nakon druženja po parkovima i trgovima ostavljali velike količine smeća.

Da situacija ne bi bila baš toliko strašna, pobrinuo se jedan momak iz Užica, koji je sam počistio svo đubre koje su njegovi sugrađani ostavili u jednom gradskom parku.

Prvo veče bez policijskog časa 😔

Gepostet von UŽICE – OGLASNA TABLA am Donnerstag, 7. Mai 2020

Kada se na Fejsbuk stranici Užice – oglasna tabla, prije nekoliko dana pojavila serija fotografija iz poznatog užičkog parka poznatog i kao “Kec bar”, veče nakon ukidanja vanrednog stanja, Uroš Ješić nije želio da bude samo još jedan od onih koji ostavlja komentare ispod posta.

Umjesto toga, on je rihešio da popravi sliku koja se šalje iz njegovog rodnog mjesta u svijet, piše Blic.

Foto: Užice oglasna tabla/Privatna arhiva

A to nije bio baš lagan posao, jer je đubreta bilo na sve strane. Naime, nakon nekog vremena, Uroš je otišao do parka, gdje je uradio ono što bi svako ko voli i poštuje svoj grad učinio.

Uzeo je kese i za nešto manje od sat vremena, uklonio je sve tragove nesavjesnih sugrađana. Sam samcijat. Prilikom završavanja posla, njega su na terenu pronašli i novinari “Užičke oglasne table” koji su popričali s njim o njegovom plemenitom gestu.

Foto: Užice oglasna tabla/Privatna arhiva

– Može i ovako, ovo je naš grad, samo mislim da ne treba širiti sramotu, razumijem mladost i ja sam mlad čovjek – rekao je ovaj savjesni “Era”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO