Zabava

"USAMLJEN SAM VEĆINU VREMENA" Nekadašnja zvijezda "Operacije Trijumf" uzdrmala fanove

Pop-rok Vukašin Brajić, koji je široj javnosti postao poznat nakon učešća u “Operaciji trijumf” u kojoj je osvojio drugo mesto, oduvijek je bio dečko “bez dlake na jeziku”.

"USAMLJEN SAM VEĆINU VREMENA" Nekadašnja zvijezda "Operacije Trijumf" uzdrmala fanove
Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Pored toga što je svojevremeno postavljao otvorena pisma u kojima je prijetio onima koji mu duguju novac, Vukašin je ponovo objavio otvoreno pismo na svom fejsbuku, navodeći na “ne naplaćuje svoje svirke”.

Naplaćujem to što kao klinac ništa nisam mogao da kupim jer sam svaki dinar štedio za instrument, što sam školu zapuštao zbog gitare, što sam se zbog toga svađao sa roditeljima, što su mi se veze raspadale zbog muzičarskog načina života, što sam usamljen većinu vremena jer mi svi prijatelji imaju obaveze danju, kada sam ja slobodan, to što mi pišti u ušima svake noći, to što dan poslije svirke jedva ustanem iz kreveta. Naplaćujem pokidane žice, tri promjenjene majice po nastupu jer su prepune znoja. Naplaćujem vitamine, oriblete, deksazone koje trošim jer je jedan od mojih instrumenata potrošiv i nezamjenjiv. Naplaćujem sve teške momente kroz koje sam prošao u životu da bih vama mogao da odsviram veče koje vam je ventil od svih obaveza preko nedjelje. Moje svirke su besplatne. Moj život nije – napisao je on na svom fejsbuku.

NE NAPLAĆUJEM SVIRKE!Naplaćujem to što kao klinac ništa nisam mogao da kupim jer sam svaki dinar štedeo za instrument,…

Posted by Rockin Hood on Saturday, October 19, 2019

Ovakav emotivan status izazvao je lavinu pozitivnih komentara, a oni koji ga podržavaju, tvrde da znaju da mu nije lako, ali da je sam birao svoj posao.