Digitalna Srpska

Uskoro na tržištu: Providne bežične vodootporne slušalice pružaju brojne mogućnosti (VIDEO)

Slušalice Nating ir (1), kompanije iz Velike Britanije lansirane su kao proizvod Nating kompanije. Ir (1) su par bežičnih vodootpornih slušalica sa funkcijama kao što su aktivno uklanjanje buke i bežično punjenje.

Uskoro na tržištu: Providne bežične vodootporne slušalice pružaju brojne mogućnosti (VIDEO)
FOTO: NOTHING/TWITTER SCREENSHOT

Odlikuje ih jedinstveni providni dizajn, a kućište za punjenje i slušalice napravljeni su od čiste plastike. Pojedinačna slušalica teži samo 4,7 g. Komora ima jedan dinamičku zvučnu opnu od 11,6 mm. Ir (1) podržava Blutut 5.2 povezivanje sa SBC i AAC kodecima. Svaka slušalica takođe sadrži kontrolu dodirom za reprodukciju medija i režima uklanjanja buke.

Slušalice se mogu upariti sa iOS i Android uređajima, a za oba postoji aplikacija za upravljanje funkcijama kao što su pokreti dodirom, ANC, EQ i ažuriranje softvera, prenosi B.92.

Ir (1) se navodi da baterija traje od 4 sata neprekidne reprodukcije sa omogućenim automatskim uklanjanjem buke (ANC), skoro 6 sati sa onemogućenim ANC. Kutija za punjenje može ukupno da obezbijedi do 34 sata reprodukcije. Futrola se može puniti USB-C kablom, a posjeduju i bežično punjenje.

Cijena će im biti oko 100 dolara, a na svjetskom tržištu pa i Evropi, biće dostupne od 17. avgusta.

Prihvati notifikacije