Zabava

USLIJEDIO HLADAN TUŠ Marina htjela sve da oprosti Darku

Folker Darko Lazić i njegova bivša vjerenica Marina Gagić sreli su se nakon raskida na rođendanu svog sina Alekseja.

USLIJEDIO HLADAN TUŠ Marina htjela sve da oprosti Darku
FOTO: GAGICMARINAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako navodi izvor za domaće medije, Marina je navodno bila spremna da sve oprosti pjevaču sa kojim ima sina, međutim, uslijedio je hladan tuš.

– Sve je bilo sjajno organizovano u igranici. Vidi se da su se baš potrudili. Ne znam ko je bio zadužen za koji dio, što zapravo nije ni bitno toliko, ali je baš lijepo izgledalo. Njih dvoje su normalno sve vrijeme komunicirali, da ne znamo šta se dešava pomislili bismo da su skladan bračni par. Po njenom ponašanju vidio sam da je bila spremna da se pomiri sa njim. Pričala nam je ranije da joj smetaju njegovi česti izlasci, provodi. Pa ga je nekoliko puta ucjenjivala da ako to ne promijeni da će ga ostaviti. Očigledno da je skapirala da ne može nekog u 30 i koliko godina da mijenja, pa je odlučila da popusti. Ali mislim da je rekao komšiji da ima novu djevojku. Da mu je dosta stresa, nerviranja, ucjena, svega. Hoće normalno da živi, da ne mora non stop da se pravda gdje je, sa kim je, šta radi. Kada je dijete u pitanju, tu je za sve i Marina zna da može u pola dana i pola noći da ga zove, ali kaže da sa njom u zajednici ne može više da bude. Mislim da je ona previše očekivala i tražila od njega – kaže izvor za Svet.

– Pa znala si sa kim zasnivaš porodicu. Ako se nije promijenio u prvom braku i poslije prvog djeteta, zašto misliš da će sad. Hajde da je bio ženskaroš, varao i ne znam šta već. Ona je mogla sa njim da izlazi, niko joj nije branio, ali nije taj tip, tako da je sad, što se kaže, prošao voz. On je u srećnoj vezi, a za nju ne znam šta će da radi pošto se do Aleksejevog rođendana nadala pomirenju sa njim – kaže njegov prijatelj za pomenuti list, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije