Biznis

USPJEŠNE ŽENE U TREBINJU Besplatna registracija za Treću konferenciju preduzetništva žena u RS

Privredna komora RS i Ministarstvo privrede i preduzetništva RS, u sklopu projekta „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske”, organizuje Treću konferenciju preduzetništva žena u RS koja će se održati 25. septembra u Trebinju.

USPJEŠNE ŽENE U TREBINJU Besplatna registracija za Treću konferenciju preduzetništva žena u RS
Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

Osnovni cilj Konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava, unaprijediti saradnju žena preduzetnica u regionu – saopštila je Privredna komora RS.

Programom Konferencije predviđeno je i održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te dvije panel diskusije kroz koje će biti predstavljena iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. Takođe, u okviru Evropske mreže preduzetništva, biće održani i bilateralni susreti učesnika.

Učešće na ovoj konferenciji je besplatno, a potrebno je samo registrovati se putem linka http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/ do 20. septembra.

foto Privredna komora RS
foto Privredna komora RS

Pročitajte još

Projekat „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena RS”, provodi Komorski sistem Republike Srpske. Davalac granta za realizaciju projekta je „EDA – Agencija za razvoj preduzeća” iz sredstava SIEM, a u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za MSP u BiH – SBA BiH” koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH.

Organizacija Konferencije realizuje se pod okriljem Evropske mreže preduzetništva, a podržana je i od strane Evropske banke za obnovu i razvoj.