Hronika

UŽAS U JAVNOM PREVOZU Manijak onanisao usred autobusa, pa NASRNUO NA DVIJE DJEVOJKE

Uznemirujući događaj odigrao se danas u autobusu u Beogradu na liniji 65, kod Novog groblja, kada je ispričao mladić Dušan S, muškarac kasnih 30-ih, ili ranih 40-ih godina onanisao u vozilu.

UŽAS U JAVNOM PREVOZU Manijak onanisao usred autobusa, pa NASRNUO NA DVIJE DJEVOJKE
FOTO: B.T./RAS SRBIJA

Kako Stevanović navodi, ovaj nemio događaj desio se oko 14.30 časova u centru Beograda, a svemu je svjedočila njegova djevojka koja ima 23 godine, piše Telegraf.

Pročitajte još

– Čovjek je zavukao ruke u pantalone i izvadio polni organ, krenuvši da onaniše usred autobusa. Tom prilikom, zgrožena, djevojka je ustala i pošto je sjedila do prozora, pokušala je da ga preskoči, dok je on nju počeo da hvata za zadnjicu. Unezvjereno je otrčala na drugi kraj autobusa, da bi on posle toga ščepao drugu djevojku koja je vrisnula, udarila ga i otišla da slučaj prijavi vozaču. Naravno, niko od putnika nije reagovao, a vozač je nastavio da vozi autobus – navodi Dušan.

Kako je dalje ispričao, djevojka ga je pozvala, poslije čega joj je rekao da odmah izađe i slika tablice kako bi pokrenuo privatnu tužbu protiv vozača i kako bi slučaj prijavio policiji.

– Ovakvi psihički bolesnici šetaju među nama i rade ovakve stvari usred bijela dana. To sutra može biti vaša kćerka, sestra, majka, supruga… Odnosno kćerka, sestra, majka ili supruga istog tog vozača – kaže mladić.

Prema njegovim riječima, ovo nije prvi ovakav događaj i prijeti da se otme kontroli.