Hronika

UZNEMIRENI GRAĐANI PET OPŠTINA Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS

Policijska uprava Istočno Sarajevo zaprimila je danas dojavu o postavljenoj bombi u prostorijama DNS, a nakon provjere je utvrđeno da je dojava bila lažna.

UZNEMIRENI GRAĐANI PET  OPŠTINA Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS
FOTO: TANJA VUKOMANOVIĆ/RAS SRBIJA

Iz policije je rečeno da im je danas oko 13 časova dojavljeno da je podmetnuta bomba u prostorijama DNS, te da će ista u roku pola sata biti aktivirana, ali nije precizirano u kojoj opštini, zbog čega su pregledane sve kancelarije DNS na području Sarajevsko-romanijske regije koje operativno pokriva ova policijska uprava.

U policiji su naveli da je o navedenom događaju obaviješten dežurni tužilac, a da policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja je počinila krivično djelo lažna dojava.

Prethodno je iz DNS saopšteno da su policiji upućene lažne dojave o postavljenim bombama u prostorijama ove stranke u opštinama Pale, Sokolac, Istočno Sarajevo, Rogatica i Han Pijesak.

Iz ove stranke su naveli da s punim poštovanjem prema instituciji MUP očekuju identifikaciju i privođenje pravdi osoba koje su dostavile lažnu dojavi i time uznemirili građane četiri opštine.

Prihvati notifikacije