Biznis

Vaš tajni sastojak za zdravo mršavljenje

Vjerujemo da ste se prezasitili nezdravih dijeta, različitih režima ishrane poslije kojih vam se kilogrami vraćaju i koji nas bacaju u vrtešku neispunjenih želja, očekivanja i fizičkog iscrpljivanja.

Vaš tajni sastojak za zdravo mršavljenje
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Koliko god se opirali marketinškim kampanjama, naša želja da uživamo u slici koju vidimo u ogledalu prevlada nad našim razumom i iznova naručujemo razne proizvode: suplemente, čajeve, pribjegavamo sada drugim režimima ishrane u trendu.

I, koji je rezultat?

Imamo više mogućih ishoda sukoba između nas i naših kilograma.

Prvi ishod je ista tjelesna masa, isti obim i naša frustracija je na vrhu, u tački ključanja, nosi sve pred sobom, eskalira u bijes, nezadovoljstvo koje razara nas i sve oko nas. Nakon velikog razočarenja zbog odsustva rezultata, slijedi ravnodušnost i prihvatanje stanja koje je godinama nepromijenjeno, povratak u stari krug navika u ishrani i odnosa prema svom tijelu.

Drugi ishod je smanjena tjelesna masa, zadovoljstvo i radost koje osjećamo zbog rezultata, ali naša sreća je kratkog trajanja. Zašto? Čim se vratimo starim navikama u ishrani, kilogrami se ponovo vraćaju, kao lego kockice koje slažemo jednu na drugu i ukoliko ih ne odložimo proces se ne završava.

Da li je moguće drugačije?

FOTO: SAFFRANEX/PROMO
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Naravno, jer su mnogi ljudi to svojim primjerom posvjedočili, na razne načine i postigli svoj cilj u kilogramima, obukli željene veličine garderobe i napokon nasmijani izlazili nakon slike u ogledalu.

Kako doći do željenog cilja?

Jedan od načina je korištenje određenih prirodnih dodataka ishrani koje podstiču metabolički proces, aktiviraju ga i ne izazivaju želju za hranom grickanjem između obroka koje uništava naš broj na vagi. Šafran je začin čija su svojstva potvrdile medicinske studije i on ima sva navedena svojstva, fizički obuzdava apetit.

FOTO: SAFFRANEX/PROMO
FOTO: SAFFRANEX/PROMO

Jedan od uzroka neprestane želje za hranom je psihičke prirode i hrana služi da zatrpa neku našu prazninu ili potrebu koja je neispunjena. Taj uzrok šafran može pobijediti u ringu jer je milenijumima korišten, u persijskoj i grčkoj medicini, kao sredstvo za podizanje raspoloženja, otpuštanje tuge i nemira.

Drugi moćan ubica masnih naslaga su citrusi. Oni sadrže antioksidante koji normalizuju rad unutrašnjih organa i sprečavaju da dođe do poremećaja u organizmu koji izazivaju gojaznost. Normalizuju varenje, nivo šećera u krvi, čiste krv, limfu, a vitamin C sprečava taloženje masnih naslaga ispod naše kože.

FOTO: SAFFRANEX
FOTO: SAFFRANEX

Saffranex nudi kombo ova dva partnera, šafrana i komleksa citrusa- Sinetrol®Xpur i na taj način je siguran i zdrav put ka vašim očekivanim brojkama. Naručite Saffranex putem zvaničnog sajta www.saffranex.ba ili pozivom na broj 033 975 680.

A.E.