Zabava

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLJEPŠIH ŽENA BIVŠE JUGE Za njenu kćerku kažu da je ista majka!

Glumica Tanja Bošković decenijama važi za jednu od najljepših dama sa javne scene. Dama prefinjenog izgleda, harizme i neodoljivog šarma bila je miljenica mnogih reditelja i imala bezbroj zapaženih uloga kako na TV, tako i u pozorištu.

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLJEPŠIH ŽENA BIVŠE JUGE Za njenu kćerku kažu da je ista majka!
Foto: Srna

A, da je ljepota nasljedna, govori i činjenica da je njena kćerka Lana Karaklajić “kopija” slavne glumice.

Davno sam ih vaspitavala, sad su odrasli ljudi. Đole je otišao u Ameriku i oženio se. To je želio i neka se sad bori. I sama sam bila na tom putu, a odustala sam jer se nisam snašla. Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer su njene ideje dragocjene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svjež – rekla je ranije glumica.

Posted by Lana Karaklajic on Friday, October 13, 2017

Lana je pristala da igra u prvom srpskom 3D filmu „Peti leptir“ zajedno sa majkom i zbog toga što pored nje u filmu igraju i mladi glumci – Marko, sin Miše Janketića, i Mina, kćerka Marka Nikolića.

Tanja priznaje da sanja da zajedno igra sa kćerkom, ali je svjesna da će do toga teško doći jer to Lana izbjegava. Prošlog lketa njih dvoke su snimale 3D film „Peti leptir“, ali nisu imale zajedničke scene. Čuvena glumica shvata kćerkinu potrebu da ima odvojenu karijeru.

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

– Mislila da Lana neće htketi ni da čuje da igra u „Petom leptiru“ u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubijedio. U boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru – iskrena je Tanja.

(Pulsonline)