Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VEČERAS STIŽU TRI NOVA AJFON MODELA Razočaravajuće je to što nisu opremljeni podrškom za 5G

Digitalna Srpska
Autor:

FOTO: everythingapplepro/YouTube Screenshot

Večeras od 19 sati Apple predstavlja novi ajfon. Očekivano, tu će biti tri modela, nasljednici “budžetskog” telefona iPhone XR, iPhone XS kao i supersize modela iPhone XS Max. Vjeruje se da će svi nositi oznaku iPhone 11 ali i dodatak, zavisno prije svega od veličine ekrana.

Ono što je izvijesno jeste to da Epl ni jedan od ovih uređaja nije opremio podrškom za 5G što je dosta razočaravajuće pogotovo kada se u obzir uzme to da je ova mreža uveliko dostupna širom svijeta.

Vjeruje se da će novi modeli, svakako najjači od njih bar, imati bilateralno punjenje, odnosno preko telefona će moći da se pune i drugi uređaji, prije svega AirPods. To bi trebalo da bude ispraćeno i nešto jačom baterijom.

Novina je i A13 Bionic čip koji je navodno brži od bilo kog koji je do sada predstavila konkurencija.

Kod dizajna promjena je najvidljivija kod premiještanja kamera koje će biti grupisane u obliku kvadrata, logo ostaje, ali ne i ispisano ajfon na poleđini telefona, što je uvijek bio slučaj u prethodnih 11 godina.

Trebalo bi da bude ukinuta i opcija 3D dodir, da se doda novo dugme za utišavanje, da sva tri telefona imaju OLED ekrane, kao i da će njihova veličina ostati identična trenutnim uređajima – 5.4, 6.1 i 6.7 inča.

Svakako, ostaje da se strpimo do 19 časova večeras kada iz Kupertuina stižu vijesti o ovim telefonima.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO