Zabava

Vesna Dedić surovo o silikonima: Kao posljednja kokoška odeš i daš pare da napumpaš usta i grudi

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić otvoreno je rekla šta misli o trendu estetskih korekcija.

Vesna Dedić surovo o silikonima: Kao posljednja kokoška odeš i daš pare da napumpaš usta i grudi
FOTO: MILAN ILIC/RAS SRBIJA

Vesna je navela da nema ništa protiv operacija i drugih estetskih zahvata, ali ukoliko djevojke to rade kako bi se one osećale ljepše i sigurnije, a ne da bi se više dopale nekom muškarcu.

– Nemam silikone, hvala mami i tati, uštedijeli su mi dosta para. Ne mogu da kažem ni da sam protivnik, ni da sam zagovornik. Prosto ako nekome nešto smeta na tijelu, to treba da uradi. Jedino zbog čega sam veliki protivnik, i to govorim mladim djevojkama, a to je “promijeni nešto na sebi”! Ne znam, sad su jagodice te popularne, ubrizgajte te botokse, šta li se ubrizgava? Stavi silikone, stavi šta god hoćeš, ako ćeš se ti samoj sebi učiniti ljepšom, ako je to tvoja potreba. A ako ti neka bitanga poslije par mjeseci zabavljanja kaže “jaoj meni se sviđa više ona druga zato što ima veće grudi”, ili manji nos, ili punija usta, a ti onda kao posljednja kokoška odeš i daš pare, i napumpaš usta, grudi itd, mislim da je to glupost. Svi se stidimo svoga tijela, a sve je manje ljudi koji se stide svoga mozga – rekla je Vesna za Mondo.

Ona se osvrnula i na društvene mreže za koje, kako kaže, misli da su blagodet za današnji način života.

– Ja volim društvene mreže. Ja mislim da su društvene mreže blagodet za ovaj način života. Mi smo u 21. vijeku prosto svjedoci formiranja nacije samaca. Za naciju samaca Instagram, Fejsbuk je jedna važna stvar. I ne volim one koji pljuju društvene mreže i kritikuju, jer pomislite koliko samo penzionera je srećno što može preko Fejsbuka da komunicira sa svojim sinovima, kćerkama, starim prijateljima ili preko Instagrama. To što neko stavlja filtere, pa su neke djevojke ljepše na Instagramu nego u stvarnosti, to je stvarno nebitno. Mislim da čak potcjenjujemo društvene mreže. Ja smatram da društvene mreže, ako se dobro koriste, stvarno mogu biti ljekovite za glavu – rekla je voditeljka.