Banjaluka

(VIDEO) "Da nam duge noge uvijek budu za igranje, bijelo grlo za pjevanje" Džentlmenski potez Stanivukovića kada se susreo sa Lepom Brenom

Buketom ruža i poljupcem u ruku, dočekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković Lepu Brenu koja će prvog dana nove godine zapjevati u najvećem gradu Srpske.

Lepa Brena i Draško Stanivuković
FOTO: ALEKSANDAR ČAVIĆ/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Hajde da se volimo i da dočekamo našu Brenu poručio je on dok je sa cvijećem u rukama čekao jednu od najvećih regionalnih zvijezda.

Nakon džentlmenskog dočeka, Lepa Brena je poručila Stanivukoviću kako je on najmlađi gradonačelnik kojeg je upoznala u životu.

Podsjećamo, Banjalučane i sve posjetioce za doček nove 2024. godine u Banjaluci očekuje spektakl za koji će se pobrinuti dvije velike regionalne zvijezde Željko Samardžić i Lepa Brena.

-Od srca vam čestitam što toliko trajete, toliko postojite i što ste sve ove godine širili ljubav kroz vaše pjesme. Ljudi, hajde da se volimo, da nam duge noge uvijek budu za igranje, bijelo grlo da nam služi za pjevanje – poručio je Stanivuković.

Pročitajte još

Lepa Brena, koja je u Beogradu održala zajedničku konfrenciju za medije sa gradonačelnikom Banjaluke, poručila je kako sve posjetioce očekuje jedna potpuno drugačija energija i pravi spektakl.

Pripremamo jedan širi, jedan poseban repertoar, kako bismo zagrijali atmosferu i kako bi se svi oni koji dođu u Banjaluku dobro zabavili. Napravićemo spektakulran koncert sa jednom pozitivnom energijom, jer želimo i da nam predstojeća godina bude upravo takva – rekla je ona. Noć prije, tačnije 31. decembra, u Banjaluci će pjevati Željko Samardžić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije