Banjaluka

(VIDEO) „Đajićevi odbornici odbili subvencije za privatne vrtiće“ Stanivuković se obrušio na odbornike vladajuće većine zbog današnje sjednice Skupštine grada Banjaluka

Đajićevi odbornici odbili su prijedlog povećanja subvencija za privatne vrtiće za svako dijete, kao i prijedlog povećanja taksi kladionicama i kockarnicama koje posluju u blizini škola do nivoa da ne mogu finansijski biti održivi što bi dovelo do zatvaranja objekata.

Draško Stanivuković
FOTO: S. ĆUKOVIĆ/GRAD BANJALUKA

Napisao je ovo gradonačelnik Banjaluke na društvenim mrežama komentarišući današnju sjednicu Skupštine grada na kojoj su odbornici većine, predvođeni SNSD, sa dnevnog reda skinuli više od 40 tačaka.

– Takođe, po ko zna koji put odbili su prijedlog o neradnoj nedjelji, izgradnji kolektora otpadnih voda i sve ono što je korisno za naše građane, mlade ljude i djecu – istakao je Stanivuković.

On dodaje da je politika SNSD „politika odbijanja i destrukcije, koja će im se u oktobru vratiti kao bumerang“.

Stanivuković tvrdi da je skupštinsku većinu, predvođenu SNSD, „razum napustio čim je on pobijedio na izborima i da im se razum nikada nije vratio“.

Pročitajte još

– Želim da poručim svim penzionerima koji sada imaju besplatan prevoz, kao i onih još 30.000 koji trebaju da dobiju besplatan prevoz, da su SNSD, Đajić, Topi. odnosno cijeli komitet SNSD, rekao da to neće proći – istakao je Stanivuković.

On ističe da je pojedinačna karta u javnom prevozu trebala da bude povoljnija za 0,80 KM, a mjesečne karte za 25 odsto jeftinije.

– Šest miliona maraka će ostati u džepovima građana – istakao je Stanivuković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu