Hronika

(VIDEO, FOTO) IMA LI KRAJA AGONIJI PORODICE Jama duboka 70 metara: Nastavljena potraga za tijelom UBIJENE DANKE ILIĆ (2)

Danas je peti dan potrage za tijelom ubijene Danke Ilić (2).

(VIDEO, FOTO) IMA LI KRAJA AGONIJI PORODICE Jama duboka 70 metara: Nastavljena potraga za tijelom UBIJENE DANKE ILIĆ (2)
FOTO: ĐORĐE KOJADINOV, MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Policija danima neumorno traga, obilazi i kopa sva mjesta po Banjskom polju i okolini kako bi se tijelo djevojčice što prije pronašlo.

Kako javlja reporter Blica sa mjesta potrage, danas se pretražuje drugi dio Lazarevog kanjona.

Vatrogasci i dronovi juče su tokom cijelog dana pretraživali kanjon iza Lazareve pećine u potrazi za ubijenom Dankom Ilić (2).

U pretrazi kanjona učestvovali su pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja.

FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ / RINGIER
FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ / RINGIER

Kako je saopšteno iz policije, oni su pretražili pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Pročitajte još

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske rijeke.

Ove lokacije nalaze se samo nekoliko kilometara od kuće Dejana Dragijevića koji je priznao da je ubio Danku.

Kako je Blic ranije danas objavio, pored Lazareve pećine, na mjestu gdje je policija juče tražila tijelo ubijene Danke Ilić (2) građani su palili svijeće.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu