Kultura

(VIDEO, FOTO) ISTETOVIRANE ZMIJE NA GRUDIMA Ko je Raiven koja je napravila haos na sceni Evrovizije

Predstavnica Slovenije, Raiven, plasirala se u finale najvećeg muzičkog takmičenja "Evrovizija 2024" sa numerom "Veronika".

Raiven. slovenija, evrovizija
FOTO: JESSICA GOW/EPA

Njen nastup ostao je zapažen. Na sceni se se pojavila u providnom kostimu, a oko nje su bili igrači bez odjeće, a mnogi su se zapitali ko je ona?

Naime, Raiven je rođena u aprilu 1996 godine i napunila je 28 godina, a čak tri puta pokušavala da se domogne ove grandiozne Evrovizijske bine.

Na njenom Instagram profilu se mogu vidjeti tetovaže koje ima na tijelu, a isprepletane zmije na grudima su svima privukle veliku pažnju.

Pročitajte još

O Evroviziji dugo mašta

– Predstavljanje Slovenije na „Evroviziji” je odskočna daska kakvu zamišljam za napredak moje karijere. Kada sam mami rekla da idem na „Evroviziju”, ona je znala da ću jednog dana stajati na toj prestižnoj bini. Znala je to još od kad smo prvi put gledale ovaj spektakl, tada sam imala pet godina – otkrila je ona svojevremeno.

Poslije izvođenja pjesama, te glasanja publike, voditelji su saopštili koje zemlje idu dalje. Sve tri države sa prostora nekadašnje Jugoslavije koje su se takmičile – prošle su u finale.

U finale “Evrovizije 2024” iz prvog polufinala plasirali su se: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Dalje nisu otišli predstavnici sljedećih zemalja: Poljska, Island, Moldavija, Azerbejdžan i Australija.

Već prekosutra, u drugom polufinalu, imaćemo prilike da vidimo još 16 predstavnika zemalja koje će se boriti za mjesto u finalu, i to iz: Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije, Belgije, Estonije, Izraela, Norveške i Holandije, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu