Zabava

(VIDEO, FOTO) Ivan Marinković na suđenju sa zadrugarkom "Sa tri pitanja sam uništio Anu Ćurčić i njenu advokaticu"

Drugoplasirana učesnica rijalitija "Zadruge 6" Ana Ćurčić tužila svog bivšeg cimera Ivana Marinkovića za uvredu časti, a danas je održano prvo ročište.

Ivan Marinković
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ/RINGIER

Ana i Ivan suočili su svoje stavove, a po izlasku iz suda, imali su sasvim drugi doživljaj sa suđenja.

– Suđenje je odloženo za januar, treba da se gleda taj čuveni snimak. Ja se nisam branio sa advokatom, branio sam se sam. Glavna stvar u toj priči je zbunjenost bipolarne Ane Ćurčić koja nije shvatila da je ona meni izgovorila te riječi na koje sam ja odreagovao. Sa tri pitanja sam uništio Anu i njenu advokaticu. Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio riječ prostitutko i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te riječi. Ona su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile – rekao je Ivan.

Ana je sa druge strane istakla da se rijaliti nastavio i poslije rijalitija.

Ana Ćurčić
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ/RINGIER

– Rijaliti je u toku. Ovdje se i dalje nastavlja rijaliti. Nismo prihvatili pomirenje, održan je pretres, rekla sam šta sam imala da kažem. Da li je izgovoreno prostitutka ili imati intimne odnose za novac to je jedna te ista stvar. Držim se onoga za šta sam ga tužila. Moralo je preko suda da se rješava – rekla je Ana Ćurčić za Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu