Zabava

"Vezali ga lisicama i izveli u gaćama" Goca Tržan udarila na Ivana Marinkovića, ovo je razlog

Pjevačica Goca Tržan jednom prilikom je otkrila da nije htjela da se uda za Ivana Marinkovića, ali da se splet okolnosti u njenom životu dogodio.

Goca Tržan sa bivšim mužem
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Kako napominje, Goca Tržan je ostala trudna poslije pet mjeseci zabavljanja.

– Nisam htjela da se udam uopšte. Ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet mjeseci zabavljanja. Ostala sam trudna i bila sam presrećna što sam trudna. Toliko sam sebi bila genijalna, posebna, lijepa… – izjavila je jednom prilikom Tržanova.

Pjevačica je dalje dodala:

– Toliko sam željela to dijete da nijedan znak pored puta nisam vidjela, a svi su bili tu. Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Bila sam srećna što je tu moje dijete. Radilo me je to – istakla je pjevačica.

Goca Tržan sa bivšim mužem
FOTO: ZORAN ILIĆ, GORAN SRDANOV / RINGIER

Dodala je da nije vidjela loše signale od strane muža.

– Ne spavaš, čuvaš kćerku… Drastično mi se promijenio život. Tek poslije toga sam počela da uočavam znakove. Davala sam šansu, dolazim iz porodice gdje su moji roditelji 49 godina u braku. Mojoj mami je moj otac prvi muškarac i jedini u životu. Vaspitavana sam kao neko ko cijeni brak i porodicu. Međutim, Ivan se razbolio. Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja. Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte. Bukvalno kao da si životinju donio iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima nevjerovatnu snagu. Dan prije toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, miješao je red riječi u rečenici. Taj encefalitis je jeziv. Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao. Sumnjali su na manjak šećera u krvi. Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u „Lazu Lazarević“, misleći da je lud – ispričala je Goca Tržan.

Pročitajte još

Pjevačica je dodala da je kum tada krenuo sa njima i da je objasnio Ivanu da mora u Hitnu,

– Odvela sam dijete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu. Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posljedice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim – kazala je Goca jednom prilikom u emisiji “Preživeli”, dalje je dodala:

– Nisam mogla da budem sa čovjekom koji kocka i pije. Ukazala mi se prilika da odem u „Surviver“, jer sam pomislila da će ta razdvojenost da nam pomogne i da ćemo uspjeti da popravimo stvari. Govorila sam sebi da ću se promijeniti. Stalno sam tražila greške u sebi, ali za tako nešto je potrebno dvoje. Ja tog čovjeka ne mogu da krivim za to što je došlo do razvoda. On je sigurno bio nesrećan u braku sa mnom, jer nije mogao da svari moju energiju, profesiju, nije on kriv za to. Udavio se pored mene, oboje smo krivi. Razvela sam se kada sam došla iz rijalitija, iako sam nakon povratka mislila sam da se vraćam svojoj kući, porodici i da će sve biti super, a zatekao me haos. Samo sam ućutala i kada sam shvatila da ja tog čovjeka ne poštujem iz milijardu razloga, a samim tim i da ne mogu više da ga volim, odlučila sam da se rastanemo. Razvod je bio jako jeziv, trudila sam se da sve sakrijem od javnosti, ali on je želio da mi se osveti kroz medije. Ipak, sve bih opet isto uradila da bih imala moju kćerku – napomenula je Goca.

Dodala da je Ivan Marinković isključivo biološki otac njenoj kćerki i ništa više.

– On je samo njoj biološki otac. Morala sam da smišljam razne načine, da se ne pali televizija kod babe i djeda. Da ne dolazi u kontakt sa socijalnim mrežama kad je mala. Ona sada kada ukuca moje i njegovo ime, vidi njegove intervjue i stvari koje je izjavljivao za nju i mene, sada više nemam način da to sakrijem. Pored svih teških stvari i izgovorenih ružnih reči sa njegove strane, ja njoj nisam nikada nisam rekla ništa protiv njenog oca – kazala je Tržanova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu