Zabava

(VIDEO, FOTO) Sve pršti od luksuza: Dženifer Lopez i Ben uživaju u svojoj raskošnoj vili sa 12 spavaćih soba i 15 kamina

Dženifer Lopez, pjevačica, glumica, producentkinja, dizajnerka i jedna od najbogatijih žena na svijetu, uselila se sa suprugom Benom Aflekom u svoj novi dom na Beverli Hilsu početkom juna.

Dženifer lopez
FOTO: JLO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Dugo su tražili idealnu kuću koju će nazvati svojim domom, ali čekanje se isplatilo” Pogledajte u kakvom luksuzu danas žive.

Tražili su godinu dana i potrošili “skromnih” 60 miliona američkih dolara na impresivno imanje od 5,2 hektara, sa dvospratnom glavnom rezidencijom koja ima 12 spavaćih soba, 24 kupatila i 15 kamina, prenosi Žena Blic.

Dženifer Lopez je podijelila dio svoje privatnosti s više od 253 miliona pratilaca na Instagramu, pokazujući raskošne dekoracije za proslavu Dana zahvalnosti.

Na dvorištu kuće, ispod prostrane natkrivene terase s otvorenom kuhinjom, postavila je impresivnu prazničnu trpezu s rustičnim stolom ukrašenim eukaliptusom, limunima i pomorandžama. Svećnjaci sa bijelim svijećama, Hermesovi zlatno-bijeli tanjiri i jednostavna haljina sa kaišem doprinose glamuru, dok imanje sadrži i bioskop, bar, zatvoreni sportski kompleks, prostor za masažu te smještaj za osoblje i obezbjeđenje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije