Kultura

“Ekstravagantna vizuelna i audio gozba” Dženifer Lopez nakon 10 godina objavljuje album, ali i film o sebi

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez otkrila je da će uskoro izaći njen novi album i film o njenom životu, koji će obradovati milione njenih fanova.

Dženifer Lopez pozira
FOTO: JUSTIN LANE/EPA

Poslije skoro 10 godina, pop zvijezda objavljuje novi album pod nazivom “This Is Me…Now“, a istog dana, 16. februara 2024. biće prikazan i njen popratni muzički film, otkrila je na svom Instagramu.

Film režira Dejv Mejers, a prema saopštenjima za javnost, film je “ekstravagantna vizuelna i audio gozba sa impresivnom koreografijom, kostimima i mnogim zvijezdama u kameo ulogama“.

Tizer albuma prikazuje pjevačicu kako spaljuje rukom pisanu bilješku od 24. decembra 2002, ubrzo nakon što je otkazana njena vjeridba sa Benom Aflekom.

– Život je težak, ali ti si sladak. Hvala ti na poklonu. Nadam se da ti se dopada cvijeće. Rekao si mi da ti nikad neće biti dosta. Vjerujem ti – navodi se u pismu sa potpisom B.

Uz snimak dramatičnog spaljivanja pisma, Lopez kaže:

 -Kada sam bila mala, kada su me pitali šta želim da budem – odgovor je uvijek bio zaljubljena.

U objavi se nalazi i kolibri, za koje je rekla da je bila jedna od njenih omiljenih ptica u prošlosti, a 2022. je čak ukrasila svoju božićnu jelku ornamentima kolibrića, piše B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije