Banjaluka

(VIDEO) HAOS NA KONCERTU Tuča na nastupu pjevačice Teodore Džehverović u Multimedijalnoj sali u Čajavecu, na zabavi bio i Đajić

Mlada regionalna zvijezda Teodora Džehverović preksinoć je održala koncert u prepunoj Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca, ali je slavlje zasjenila tuča dvojice muškaraca.

tuča na koncertu tee tahirović u banjaluci
FOTO: BANJALUKA 365/SCREENSHOT

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vide kako jedan krupniji muškarac šamara tinejdžera.

Brojni korisnici na društvenim mrežama obrušili su se na predsjednika Gradskog odbora SNSD i direktora UKC RS, Vladu Đajića koji je organizovao navedeni koncert, ali i bio prisutan na njemu.

Ističu da ovo nije prvi put da se koncerti koje organizuje Đajić u navedenoj sali spominju u negativnom kontekstu.

Đajić se na društvenim mrežama pohvalio navedenim koncertom, ali nije poznato da li je bio na njemu i u trenutku tuče.

Odgovor smo pokušali da dobijemo od njega, ali nam se nije javljao na telefon.

– Večerašnji koncert regionalne estradne zvijezde Teodore Džehverović bio je pravo uživanje! Prepuna Multimedijalna sala u krugu Čajaveca bila je ispunjena do posljednjeg mjesta! Hvala Teodora na nezaboravnoj noći – napisao je Đajić na svom Fejsbuku nakon koncerta.

Iz PDP su najavili da će zatražiti Đajićevu smjenu zbog nasilja u Multimedijalnoj sali, dok u PU Banjaluka nismo uspjeli da dobijemo informaciju da li im je tuča prijavljena.

Pročitajte još

Podsjetimo, koncerti za maloljetnike i tinejdžere koji se već duže vrijeme organizuju u Multimedijalnoj sali, često su bili na meti kritika, a Đajića je zbog toga na društvenoj mreži X ranije prozivala i Gorica Dodik, kćerka njegovog partijskog šefa Milorada Dodika.

– Novogodišnja žurka?! Maloljetna lica?!! Ma bravo, em ste GrO BL pretvorili u kafanu, em sada i žurke za maloljetnike. Nadam se da će se ovim prestati što prije – napisala je ranije Gorica Dodik na mreži X.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu