Društvo

(VIDEO) "Po vjeroispovijesti musliman, supruga katolikinja, a unuci mi Katarina i Lazar" Mahmut ODRŽAO ČAS narodima nekadašnje Jugoslavije, njegova izjava je postala viralna

Izjava Mahmuta Bahtijarevića postala je viralna na društvenim mrežama, ali i nasmijala mnoge.

Mahmut Bahtijarević
FOTO: INSTAGARAM/OFFICIAL.BIH.SRB.HR.CG/SCREENSHOT

Kako je jednom izjavio on je “međunarodni čovjek”.

Po vjeroispovijesti sam musliman, od oca Rifata, a supruga mi je katolikinja. Kćerka Edita udata za supruga Milenka, imaju dvoje djece, Katarinu i Lazara… Sin mi, Zlatko, oženjen Mihaelom, koji će sada dobiti bebu, curicu, zvaće se Irina… Pa, vi sad recite šta sam ja… Međunarodni čovjek – ispričao je jednom prilikom pred Mahmut Bahtijarević.

Njegove riječi bile su zasute desetinama komentara iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije, i to ne samo ljudi koji su u mješovitim brakovima ili su potomci iz takvih nego i svih koji smatraju da je Mahmut rekao jedino ispravno.

Pročitajte još

Mahmut Bahtijarević je postao poznat širom Republike Srpske po plemenitosti – dosad je 87 puta darovao krv i po tome je svojevrsni rekorder.

– Šta možemo učiniti humanije, nego spasti nečiji život. Dok sam zdrav i dok budem u stanju, uvijek ću se odazvati na ovakve akcije – poručio je Bahtijarević, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu