Magazin

(VIDEO) Japanka Juka oduševljena srpskim pjesmama: Jedan hit već otpjevala, a onda otkrila i ko je glavni krivac

Japanka po imenu Juka oduševila je Srbe kada je na internetu zatražila od njih da joj preporuče neke naše pjesme koje bi otpjevala bez znanja srpskog jezika.

Japanka Juka
FOTO: POLITYPE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Kao neko ko je već obradio jednu našu popularnu numeru, ostala je impresionirana melosom sa ovog podneblja.

Juka se preko foruma Redit obratila srpskim članovima, gdje je podijelila svoju obradu pjesme “Molitva” od Marije Šerifović. Tom prilikom, ona je imala i jednu molbu. Naime, kako je objasnila, ljubav prema srpskim pjesmama došla je od njenog profesora engleskog koji je inače Srbin.

– Ja sam japanska pjevačica. Možete li mi preporučiti dobre srpske pjesme za obradu? Želim da vježbam dobre srpske pjesme! – napisala je ona u naslovu svoje objave.

Onda je objasnila na koji način je došla na ideju da pjeva baš srpske pjesme.

Ja sam Juka. Prije oko sedam godina sam na Jutjub postavila svoju obradu pjesme “Molitva” od Marije Šerifović. Razlog zašto sam je otpjevala je to što mi je profesor engleskog bio Srbin i on mi je tada preporučio pjesmu.

“Srbi su mi uputili lijepe poruke”

– Kada sam pjesmu prvi put slušala, bila sam impresionirana njome. Naravno da ne znam srpski jezik i ne znam da izgovaram riječi, ali sam željela da nađem pjesme koje bih mogla da otpjevam, pa sam ovu slušala mnogo puta i mnogo vježbala. Na kraju sam preradila pjesmu i mnogi Srbi su mi uputili ljubazne poruke. Zbog toga želim da znam više dobrih srpskih pjesama. Možete li mi reći svoje omiljene? U budućnosti želim da pjevam u Srbiji! Hvala vam! – napisala je Juka.

Pročitajte još

Reditori iz Srbije oduševljeni

Oduševljeni interpretacijom, oni su joj preporučili nekoliko pjesama, različitog žanra. Od pjesme “Zlatni dan”, preko makedonske “Zajdi Zajdi” sve do hita Lepe Brene “Mile voli disko”, piše Blic.

Inače, kako se može čuti na Jutjub kanalu mlade Japanke, s obzirom da ne zna srpski jezik, uspjela je i više nego dobro da otpjeva pjesmu “Molitva”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu