Magazin

(VIDEO) “Ne mogu da vjerujem da tek sada saznajem za ovo” Pronašla skrivenu pregradu u frižideru, pa se zgrozila

Jeste li se ikada susreli s neprijatnim mirisom koji dolazi iz vašeg frižidera, a nikako ne možete da mu pronađete uzrok?

žena uzima hranu iz frižidera
FOTO: KAYLA NELSON/YOUTUBE/SCREENSHOT

Jedna žena susrela se s istim problemom, a onda je otkrila skriveni odjeljak u svom frižideru koji je stvarao problem. Video je podijelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor “odvratnog smrada” otkrila tek kada je pogledala iza frižidera i pronašla skriveni tanjir, piše Miror.

U naslovu svog viralnog videa napisala je: „Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako je odgovor da, kada ste je zadnji put očistili? Ova posuda se nalazi na zadnjoj strani vašeg frižidera, i vrlo vjerovatno je uzrok neprijatnog mirisa.“

Na snimku je prikazano kako žena izvlači tu posudu sa zadnje strane frižidera, a nakon potrage, otkrila je i crijevo koje je teklo niz zadnji dio, što je uzrokovalo neprijatan miris. Objasnila je i da bi trebalo da izvučete svoj frižider malo prema naprijed, ići do dna, i tu bi trebalo da pronađete cijev koja teče prema dolje, a sve što curi u vašem frižideru  trebalo bi da isteče u posudu.

Pročitajte još

Moj i nije bio tako loš jer je novi frižider, pa sam uspjela da ubacim krpu unutra i dobro ga obrišem. Ako bilo šta dospje dolje, smrdiće odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite – rekla je, a prenosi Večernji.

Korisnici Tik Toka iznenadili su se ovim saznanjem, i priznali da nisu imali pojma za tu skrivenu pregradu. „Ne mogu da vjerujem da tek sada saznajem za ovo!“; napisala je jedna korisnica. „Odmah sam otišla do kuhinje da provjerim ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdilo“, dodala je druga..

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije